Ons werk

“"Mijn huis te huur zetten was een grote stap voor mij, maar dankzij Wytse kon ik er voor gaan. Ik heb absoluut geen spijt, Wytse heeft het geweldig gedaan! Hij zorgde voor de advertentie en de foto's, regelde alle bezichtigingen, vond een aantal goede en verantwoordelijke huurders en verzegelde de deal binnen een week. Ten slotte, zorgde hij ervoor dat al het papierwerk goed werd gedaan, wat voor mij een grote opluchting was. Ik ben erg blij met zijn service en zal hem ongetwijfeld bellen als ik een andere huurder nodig heb.”

Charlotte, Verhuurder

"Wytse hielp me bij het vinden van een flat in Amsterdam toen ik in maart 2020 vanuit het buitenland verhuisde. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de daadwerkelijke bezichtigingen en het vastleggen van het contract was elke ontmoeting zeer vriendelijk en professioneel. Ik was uitzonderlijk blij met zijn keuze van mogelijke woningen. Ook na het afsluiten van het contract gaf Wytse mij goed advies over zaken als gas, elektriciteit etc. en bood hij mij aan om altijd contact met hem op te nemen als ik een vraag heb. Ik beveel Absolute Housing ten volle aan."

Marie, Huurder

"Wij verhuisden naar Amsterdam en kregen de beste service van Absolute Housing. Wytse Bonnema heeft uitstekende kennis en ervaring op het gebied van huisvesting in Amsterdam en kon ons begeleiden naar de juiste stadsdelen en woningen. Professionele en gestructureerde aanpak in de zoektocht en veel geduld en heldere communicatie. Goede prijs-kwaliteitverhouding!”

Ove, Expat

Bekijk ons portfolio